Un miler de persones han intentat accedir al peatge de l'AP-7 a Tarragona i s'han viscut moments de tensió amb els Mossos d'Esquadra, que han contingut els manifestants amb cops de porra. Com a resultat d'això, almenys hi ha un manifestant detingut, que els agents s'haurien endut emmanillat. Segons els concentrats, l'arrestat estaria ferit.

La manifestació ha començat a la plaça Imperial Tàrraco, davant de la subdelegació del govern espanyol, i de seguida s'ha enfilat cap a l'N-240 fins a l'accés a l'AP-7. Quan la protesta ha arribat a aquest punt ja hi havia tres furgonetes dels ARRO desplegades. Els manifestants han optat per continuar la marxa tot i els agents que els barraven el pas, i ha estat en aquest moment quan hi ha hagut topades i cops de porra a aquells que intentaven escapolir-se, entre els quals l'home que ha estat detingut.

La tensió continua en aquest punt d'accés de l'AP-7, on els Mossos han format un cordó d'una quinzena d'agents antiavalots per impedir l'entrada en aquesta via. Alguns manifestants llencen objectes contra la policia.