L'exduc de Palma Iñaki Urdangarin ha presentat un incident de nul·litat davant del Tribunal Suprem contra la sentència del cas Nóos que el condemna a cinc anys i deu mesos de presó pels delictes de prevaricació continuada i malversació, tràfic d'influències, frau a l'Administració i dos delictes fiscals.

Segons informa El Mundo, en el seu escrit, Urdangarin assegura que la sentència manca de "base material lògica", té contradiccions i conclusions predeterminades, així com falta de motivació matèria. Per això, el marit de la Infanta Cristina demana al Suprem que faci un pronunciament absolutori que la deixi sense efecte.

L'incident de nul·litat raona que existeix una falta de prova i que s'han vulnerat drets fonamentals com la tutela judicial efectiva i la presumpció d'innocència. La defensa d'Urdangarin argumenta que la presumpta influència que va exercir en les activitats de l'Institut Nóos no queda "explicitada, aclarida o justificada" a la sentència, i que no comprenen quins actes concrets se li retreuen o els motius de la condemna per malversació.