Un grup de 15 ultres va retirar aquest dimecres de matinada tot tipus de simbologia independentista de la localitat Torrelles de Llobregat. Els ultres, que anaven encaputxats i amb la cara tapada, van arrencar llaços grocs de la plaça de l'Ajuntament, van retirar diverses estelades de fanals i balcons del poble i fins i tot la pancarta penjada al balcó de l'ajuntament que demanava la llibertat dels presos polítics. 

Segons un comunicat de l'Ajuntament, els agressors provenien de fora del poble i, durant la seva incursió a la població, també van retirar la senyera de la plaça dels Països Catalans. Finalment, diversos testimonis van alertar la policia local, que es va presentar al lloc dels fets i va identificar diversos individus i vehicles.

Després dels fets, la majoria de les forces polítiques del consistori van condemnar els fets que "van en contra de la llibertat d'expressió" i van titllar les accions "d'intolerants i feixistes" i van rebutjar que grup de gent de fora del poble s'acostin al poble a "pertorbar la pau social" del municipi. Alhora, van anunciar que es personaran davant dels Mossos i la Conselleria d'Interior per denunciar els fets, ja que els "consideren prou greus perquè quedin impunes".