Una desena d'ultres han irromput avui a la Casa del Llibre de Barcelona fent salutacions feixistes i enarborant banderes d'Espanya per intentar boicotejar un acte en què ha participat el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, davant de la qual cosa els assistents han respost amb crits de "no passaran" i "sí que es pot".

El nombrós públic que ha assistit a la llibreria de la Rambla de Catalunya a la presentació del llibre Nudo Espanya, editat per Arpa, en el que a més d'Iglesias han intervingut els periodistes de La Vanguardia Enric Juliana -coautor del llibre- i Lola García, ha respost de forma unànime a l'intent de boicot amb crits de "fora, fora".

Els ultres no han aconseguit entrar a la sala en la qual se celebrava la presentació i han estat obligats a abandonar la llibreria pels treballadors del local. L'acte s'ha reprès instants després sense més incidències destacables, encara que el grup d'ultres ha esperat a la sortida de la llibreria que els assistents abandonessin el local, vigilat de prop per efectius policials. Pablo Iglesias ha sortit per una porta secundària.