Important anunci des de la cúpula de Twitter. La xarxa social ha decidit prohibir la publicitat amb finalitats polítiques a nivell global. Així doncs, els partits ja no podran pagar per promocionar les seves piulades polítiques o per arribar a un públic determinat. Segons Jack Dorsey, CEO de Twitter, la mesura començarà a ser efectiva el proper 22 de novembre.

Justifica la decisió assegurant que "un missatge polític obté difusió i abast quan persones decideixen seguir un compte o fan un retweet". Per tant, creu que "pagar per aquest abast elimina la decisió, forçant missatges molt optimitzats i segmentats cap a la gent". "Creiem que aquesta decisió no s'ha de veure compromesa pels diners", defensa.

"Tot i que la publicitat a internet és increïblement poderosa i molt efectiva per a finalitats comercials, aquest poder té implicacions perilloses en la política, on pot ser utilitzat per influir en el vot i afectar milions de persones", afegeix.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat