Les xarxes socials han començat a bullir aquest matí arran de la noticia que la dona de Felipe GonzálezMaría del Mar García Vaquero, també apareix als papers de Panamà. Entre bromes i empipaments, Twitter s'ha omplert de missatges que carregaven contra González i la seva parella.

Sota diferents tòpics, la xarxa s'ha fet ressó de la nova entrega de la saga dels papers de Panamà, relacionada una altra vegada amb algú proper a l'expresident espanyol. Ahir va ser el seu amic Jesús Barderas, avui la seva dona i l'ex de la seva dona Luis García Cereceda, amic seu també.

El responsable de discurs de Podemos, Jorge Moruno, s'ha preguntat si ara l'expresident es justificarà dient que la formació lila és "un perill per Espanya". Altres membres del partit, han carregat contra els mitjans que no publiquen la informació o que la deixen mig amagada.

"Yo a Venezuela y tu a Panamá"

Des de "Socialistes sense fronteres", fins al repartiment de tasques entre la parella, un a Veneçuela, l'altra a Suïssa, passant per recordar que la portaveu del PP a Madrid, Esperanza Aguirre, va proposar-lo la setmana com a president independent del Govern espanyol.

Del socialisme i la defensa del poble, als iots de luxe, i de què sigui un dels temes més comentats del dia a que hi hagi mitjans que no en parlin o ho deixin amagat entre altres notícies. Aquestes queixes se sumen a la resta de comentaris, uns amb més humor, altres més empipats.

Altres també s'han lamentat que González només carregui contra l'esquerra i que mai hagi criticat a la dreta.