L’Exèrcit de Terra espanyol s’ha convertit en la riota de les xarxes socials arran d’un tuit força maldestre. El compte oficial dels militars va emetre ahir una piulada on es feia ressò de la celebració d’un campionat de tiradors de precisió i amb la seva pompositat habitual assenyalava que aquestes proves “posen de manifest la instrucció, preparació tècnica i l’esperit d’equip del personal militar”.

Amb tot, una de les quatre fotografies inserides posa de manifest una altra cosa, que els tiradors s’exercitaven sense mascareta i que algú ho ha volgut resoldre de la forma més maldestra i barroera possible.

Efectivament, en la primera de les quatre imatges es veu com un dels soldats porta una mascareta negra, però si s’amplia convenientment la fotografia es descobreix que ha estat pintada a posteriori amb algun programa bàsic de retocat d’imatge gràfica. Tan bàsic que no ha passat per alt als internautes, que s’hi ha abraonat amb ganes:

Tot plegat, ja es veu que el disseny gràfic no és cap punt fort de l’Exèrcit de Terra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat