El president del PP català, Xavier García Albiol, ha esborrat un tuit en què culpava Rivera del resultat de la moció de censura que ha fet president a Pedro Sánchez. Albiol ja havia recriminat a Ciutadans la seva pressió per convocar eleccions en la primera jornada del Congrés.

Albiol ha carregat contra Rivera, a qui ha atribuït la responsabilitat que la moció de censura contra Pedro Sánchez hagi prosperat. Segons el líder popular, el president de Cs ha portat l'Estat a una "situació límit" que ha acabat amb un relleu forçat a la presidència del govern espanyol.

Politwoops, una eina que permet la recuperació de tuits eliminats, té constància del missatge original del popular, que després ha decidit eliminar el comentari per no generar més tensió entre els fins ara socis de Rajoy i els populars.

"Aquí Albert Rivera. Possiblement el gran responsable del que passi avui al Congrés. Les presses d'ell mateix i la dels seus "suports" per arribar a la Moncloa han arrossegat el país a una situació límit. D'altres simplement han aprofitat la carambola i malaptesa d'aquest senyor", ha deixat anar en un tuit que no ha trigat a esborrar pel gran enrenou que ha generat a la xarxa, tal com ha reconegut Albiol mateix.

Politwoops

Després de publicar el tuit, que anava en la línia expressada pel popular Rafael Hernando aquest matí al Congrés, Albiol ha optat per esborrar-lo. "He vist que començava a generar un debat que amb tota seguretat avui no és el millor dia", s'ha corregit el líder popular a la xarxa.