La notícia que la tot just dimitida presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, havia estat sorpresa una vegada robant en un supermercat de Vallecas, tal com ha confirmat aquest dimecres la difusió per Ok Diario del vídeo que va recollir aquell moment, corria com a rumor ja l'any 2012 i en va quedar rastre a Twitter.

El 13 de maig del 2012, un any després de produir-se els fets, el compte de l'Assemblea Popular 15M Puente de Vallecas va preguntar directament a Cifuentes per aquest assumpte i en un missatge posterior va criticar que no hagués donat explicacions sobre això.

"És cert el que es comenta sobre la seva cleptomania o sobre que la retinguessin a un Eroski per furt de maquillatge?", deia aquest compte associat al 15-M en un missatge dirigit al perfil de Cristina Cifuentes juntament amb l'etiqueta #AlasPlazas13M, que cridava a tornar a manifestar-se a la Puerta del Sol, desallotjada un dia abans.

Un dia més tard i en resposta a un altre usuari, el compte de l'Assemblea Popular 15M Puente de Vallecas criticava una intervenció de Cifuentes, a qui es referia com a "algú incapaç de desmentir informacions sobre la seva retenció per robar cosmètics a Eroski".

El 2016 va tornar a parlar-se d'aquest assumpte però en un context diferent. El diari El Español va publicar que "rivals del PP van encarregar espiar a Cifuentes i difondre el rumor que era cleptòmana" el 2015, a fi de frustrar la seva candidatura a la presidència de la Comunitat de Madrid. Segons aquesta informació, van contractar un detectiu, van indagar en el seu historial i "van plantejar enregistraments en un supermercat".

"L'objectiu de la investigació era elaborar un dossier amb informació comprometedora contra ella, per filtrar-lo després a la premsa en dates properes a les eleccions autonòmiques. Tanmateix, l'operació es va frustrar quan l'entorn de Cifuentes va ser alertat de la possible maniobra", deia el diari.