Tsunami Democràtic ha passat comptes amb la premsa de Madrid i ha volgut desmentir els "titulars inventats" que no han dit mai. Davant les informacions publicades, la plataforma ha volgut deixar ben clars quins són els objectius de la mobilització convocada dimecres que ve, 18 de desembre, amb motiu del Barça-Madrid.

A través de les xarxes socials Tsunami Democràtic puntualitza les informacions aparegudes i deixa clar que mai han volgut bloquejar i suspendre el partit. "Tot el contrari, vol convidar que el vegi tothom" i destaquen, amb sorna, "i que se segueixi a tot el món".

Tsunami Democràtic avança que, tal com es va comprometre, està preparat per fer visible tant a la gespa del Camp Nou com a les grades la situació d'excepcionalitat que viu Catalunya. La plataforma vol visualitzar la demanda de diàleg al govern espanyol, el Sit and Talk.

Ja són més de 25.000 les persones que s'han adherit a la mobilització a través del canals de Tsunami Democràtic i recorda com s'estan organitzant autocars des de diversos punts de Catalunya.

Tsunami Democràtic fa una nova crida a la participació de la gent.

Tots els autocars organitzats per anar a l'acte de Tsunami Democràtic el 18 de desembre