Tsunami Democràtic ha convocat pel 9-N, jornada de reflexió de les eleccions del 10-N, una concentració a les 16 hores a la plaça Catalunya de Barcelona  i a totes les places del país. "El 9-N, fem-los reflexionar", crida el Tsunami, que convoca la concentració pels drets, la llibertat i l'autodeterminació.

La plataforma ciutadana ja va fer aquest dimecres una crida a desobeir la Junta Electoral Central coincidint amb la jornada de reflexió del dia abans de les eleccions espanyoles del 10-N. El missatge que el moviment anònim ha difós aquest matí a través de les xarxes socials convoca a la plaça Catalunya de Barcelona i a les places d'arreu del país.

La protesta vol fer reflexionar la JEC sobre la sentència del judici al procés del Tribunal Suprem i les desenes de presos i exiliats, com també sobre la vulneració "dels drets fonamentals de la ciutadania".

En un anterior missatge proposaven  autoorganitzar una jornada d'activitats culturals, polítiques i festives de les 16 h a les 22 h del vespre a totes les ciutats, pobles i barris del país.