El Tsunami Democràtic ha utilitzat aquest dissabte, jornada de reflexió, per primera vegada l'app amb l'objectiu que els assistents confirmin la seva presència a l'acció, quan arribin i quan marxin. Han creat un esdeveniment convocat per avui a les 3 del migdia i els usuaris han d'avisar si hi aniran.

A la descripció, anuncien que l'esdeveniment d'avui és una prova per preparar-se per l'acció sorpresa del proper dilluns, que està previst que s'allargui fins dimecres. De fet, avisen que els usuaris han d'estar atents a l'app el dilluns a primera hora.

Per la prova d'aquest dissabte, demanen actualitzar l'última versió de l'aplicació i notificar que s'ha arribat a les concentracions programades per avui. Quan un usuari avisa de la seva assistència, es compromet a actualitzar la seva disponibilitat horària i de recursos i a actuar sempre de manera pacífica seguint les directrius de la no-violència. 

Mentre dura l'acció, els participants poden notificar en directe a través de l'app quines són les necessitats de cada moment: si falta gent, si es necessita assistència mèdica, si cal avituallament, si hi ha policia, etc.

A continuació, es pot veure en diverses captures com són els esdeveniments convocats a través de l'app, per ara, només disponible per Android:

primera accio tsunami app

primera accio tsunami app

primera accio tsunami app

primera accio tsunami app

WhatsApp Image 2019 11 09 at 16.05.04