Tsunami Democràtic planteja "l'acció més ambiciosa proposada fins ara". En un comunicat, que la plataforma ha distribuït a través de les xarxes socials, Tsunami explica que entre el dia 11 i el 13 d'aquest mes es durà a terme aquesta acció "ambiciosa".

tsunami democratic eleccions

La plataforma no dona cap pista sobre l'acció, però sí que dona alguns consells per a tots aquells que hi vulguin participar. Tsunami indica que el més important és demanar festa a la feina un d'aquests dies i, després, "estar disposat a desplaçar-te pel territori i, si pots, a passar la nit fora; preparar roba d'abric, bateries extra per al mòbil, queviures, sac de dormir i tenda de campanya i una actitud tenaçment no violenta".

Tsunami descriu l'acció preparada per a la setmana vinent com "un 11-S de tres dies" i assegura que la gent continuarà mobilitzada fins que no es pugui exercir el dret a l'autodeterminació i els presos i exiliats puguin tornar a casa. 

Al comunicat, Tsunami recorda que durant la jornada de reflexió d'aquest dissabte es podrà interactuar per primera vegada amb l'aplicació mòbil de la mateixa plataforma. 

La jornada de reflexió

Aquest dissabte 9 de novembre, dia previ a les eleccions, hi ha centenars d'activitats confirmades a més de 300 poblacions catalanes.

Mapa de L'Alerta

A Barcelona, la jornada de "desobediència a la Junta Electoral Central i a favor dels drets fonamentals", se celebrarà a partir de les 16 h a plaça de Catalunya

A Barcelona hi haurà actuacions de grups i músics com All Foll, Els Catarres, Montse Castellà, Ebri Knight, Elèctrica Dharma, La Folie, Gertrudis, Joan Rovira, Miquel del Roig, Músics per la Llibertat, Pepet i Marieta, Salva Racero o Zebrass. També hi haurà poesia de la mà d'Aina Torres, Enric Casasses i David Caño o parlaments d'activistes sobre drets socials i llibertats.