Un total de 13 punts de concentració de la Diada ja estan plens, segons ha anunciat l'Assemblea. Els altres s'estan omplint, seguint un procés d'inscripció prèvia i seguint les mesures sanitàries de distanciament social.

Aquestes són les tretze concentracions que ja han omplert el seu aforament, previstes per a les 17:14 del dia 11:

- Letamendi (Barcelona)

- Sants, Barcelona (Estació de Sants)
- Cardona (Balcó de la fira)
- Cerdanyola (Parc del Turonet)
- Cornellà de Llobregat (Carretera d’Esplugues)
- Girona (Estació d’Adif)
- Manresa (Pati del Casino)
- Mollerussa (Plaça de l’Ajuntament)
- Rubí (Davant els jutjats)
- Sant Feliu de Guíxols (Passeig del Mar)
- Tarragona (Subdelegació del govern espanyol)
- Tortosa (Centro de Atención e Información de la Seguridad Social)
- Vilanova i la Geltrú (Plaça del mercat)

La Diada d'enguany comptarà amb un centenar de mobilitzacions arreu del territori. L'ANC ha indicat que a causa de la bona resposta de voluntaris i assistents, algunes assemblees de l'entitat estan estudiant vies per ampliar l'aforament previst, sempre tenint en compte tots els requeriments sanitaris i les característiques de la ubicació en concret. "Catalunya farà la mobilització adaptada a la Covid-19 més gran d'Europa", ha indicat.

La concentració està convocada per l'ANC, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència, per demanar les eines d'un Estat independent per poder fer front a la crisi, i també per defensar els drets fonamentals, com el de manifestació.

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha informat en declaracions a TV3 que el Procicat, l'organisme decisori de mesures contra el coronavirus, "ha aprovat les mesures de seguretat sanitàries de les mobilitzacions de la Diada"