És el número 32 dels eurodiputats més influents segons PoliticoRamon Tremosa, que s'autodefineix com "la veu independentista al Parlament Europeu", ha entrat dins la classificació del mitjà de referència nord-americà.

Tremosa, diputat del PDeCAT a la cambra europea, no s'havia situat mai en aquesta llista i entra amb força: queda en el lloc 32 d'un rànquing de 40. Politico destaca la figura del demòcrata, actualment integrat a l'Aliança dels Liberals i Demòcrates d'Europa (ALDE), perquè té "una habilitat pels titulars" i perquè genera "suports i oposicions" a les xarxes socials.

El mitjà nord-americà resumeix informació rellevant de cada polític. Una de les curiositats és la menció que apareix quan es parla del país d'origen de l'eurodiputat català: "Espanya (encara que ell et diria Catalunya)". Com a dades d'interès de Tremosa, Politico destaca el seu suport a la creació de dos estats -Israel i Palestina- i l'aturada en la creació de nous assentaments jueus en territori palestí.

"És un honor"

Tremosa s'ha fet ressò de la notícia a través de Twitter, des d'on ha assegurat que, per a ell, "és un honor figurar en la llista dels 40 eurodiputats més influents". Convé recordar que el Parlament Europeu té 750 diputats i  que només 40 poden aspirar a aparèixer en aquesta reconeguda llista.