La situació política ha unit en un acte diferents famílias religioses de Catalunya. El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent, han assistit aquest dimarts a una pregària interreligiosa a la basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona en suport als familiars dels presos sobiranistes i dels dirigents polítics a l'estranger.

La celebració, que compta amb el suport de l'Associació Catalana pels Drets Civils i que ha reunit a diverses tradicions religioses, critica l'empresonament dels dirigents sobiranistes i demana una resolució al conflicte.

L'acte ha reunit un miler de persones a l'església barcelonina, entre els que també han acudit la consellera de Justícia, Ester Capella, i el director d'Assumptes Religiosos, Marcel·lí Joan, entre altres.

Durant la celebració, s'ha interpretat el 'Cants de la llibertat presa', s'han llegit textos o pregàries de cada una de les religions que participen, i s'ha completat amb una versió de 'El cant dels ocells' interpretada per 18 violoncels.