El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà aquest diumenge (12:30 hora local, 20:30 hora catalana) amb el líder demòcrata i alcalde de Boise (Ohio), David Bieter, en el marc del seu viatge oficial als Estats Units, on també es trobarà a San Francisco amb empresaris catalans de companyies nord-americanes.

En un comunicat aquest dissabte, la Generalitat ha explicat que també viatjaran amb el president la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la delegada del Govern de Catalunya als Estats Units, Victòria Alsina.

Torra pronunciarà el dilluns una conferència, amb el títol 'Drets civils i autodeterminació: una perspectiva catalana', al Centre d'Humanitats de la Universitat de Standford, convidat pel director fundador del The Martin Luther King Jr. Research and Education Institute, Clayborne Carson.

Desplaçament a Silicon Valley

El dimarts, el Cap de l'Executiu català i la delegació catalana, de la qual també forma part el conseller delegat d'Acció, Joan Romero, es desplaçaran Silicon Valley, on visitaran empreses establertes aquesta regió.

Durant el viatge oficial als Estats Units, el president del Govern també mantindrà reunions polítiques a Washington DC.