Les promeses electorals que el Partit Popular va donant a conèixer estan donant forma a un programa de govern absolutament involucionista. A promeses ja conegudes com la liquidació de l’autogovern català o permetre als funcionaris públics que podran perfectament ignorar qualsevol altre llengua que no sigui el castellà, n’arriba ara una altra que entra dins d’aquesta dèria involucionista, fer que Televisió Espanyola retransmeti corrides de toros.

Així ho va assegurar ahir Pablo Casado en un acte a Còrdova acompanyat del torero-candidat del PP Miguel Abellán, número 12 de la llista del PP per Madrid. Escudat en la idea que retransmetre toros té més a veure amb la “llibertat” que no pas amb els gustos personals, Casado va assegurar que les corrides de toros són “el segon espectacle de masses més popular d’Espanya” pel darrere del futbol, al qual hi assistirien uns sis milions de persones anualment. Per això, fent ús d’un argumentari populista, el líder del PP ha considerat com a “molt injust” que “qui no pot pagar una entrada o desplaçar-se a la plaça” no ho pugui veure per televisió, per afegir que no li agradaria que "prohibissin el futbol".

"Quan jo sigui president, a Televisió Espanyola es tornarà a emetre la festa nacional”, va assegurar Casado, preocupat que els aficionats a la tauromàquia es passin amb armes i bagatges a Vox.