Ciutadans passa per hores baixes. Els seu apropament a Vox i el canvi de línia política han aixecat veus crítiques dins la formació. El primer a estripar el carnet del partit podria ser el número dos per Barcelona al Congrés i portaveu d'Economia de Cs, Toni Roldán, que no comparteix la nova estratègia fixada per Albert Rivera

Roldán té una visió moderna de l'economia espanyola de caràcter liberal dins la socialdemocràcia. Ara, segons ha informat aquest divendres Crónica Global, amb el canvi de rumb del partit, Roldán no se sent còmode i podria abandonar el seu càrrec de diputat al Congrés per les discrepàncies. El número dos de Barcelona no entén, com ja han expressat altres diputats i dirigents, l'aposta de Rivera de crear un cordó sanitari contra Pedro Sánchez i l'apropament al Partit Popular i a Vox als governs municipals i autonòmics.

Roldán, al igual que un sector de Ciutadans, pensa que ara s'hauria de formar govern amb els socialistes per reorientar les polítiques econòmiques i no actuar des de l'oposició amb les dretes. 

Aquesta notícia arriba després del ridícul de Rivera amb el president francès, Emmanuel Macron. El líder de Cs va assegurar que l'Elisi l'havia felicitat pels seus pactes postelectorals, però la presidència de la República ha sortit a desmentir-lo públicament, en el que ja és el pitjor moment polític de Rivera.