Un tercer vicepresident del Parlament Europeu, Zdzisław Krasnodębski, s'ha sumat a les veus dels seus companys per denunciar que el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, no els va consultar la decisió de negar l'accés com a eurodiputats electes a Carles Puigdemont i Toni Comín la setmana passada. Així ho ha confirmat a través d'un un correu electrònic en resposta a la denúncia d'un grup d'eurodiputats.

Prèviament, aquest dimarts, dos vicepresidents més, la socialista Sylvie Guillaume i el liberal Pavel Telicka, han expressat la seva voluntat d'obtenir explicacions de Tajani. Telicka demanava saber "per què es va negar l'accés a tres eurodiputats electes catalans que van presentar-se a les eleccions", en referència també a Oriol Junqueras. Assegurava també recentment que ningú li havia consultat a ell la decisió de vetar l'entrada a Puigdemont i Comín.

Per la seva banda, la francesa també ha assegurat que els vicepresidents de la cambra "no han sigut involucrats en aquesta decisió" i que "apreciaria una clarificació del president Tajani al respecte".

En total, l'Eurocambra compta amb 14 vicepresidents.