Un càmera de la cadena de televisió Telemadrid ha estat agredit aquest dimecres a la tarda durant la manifestació convocada per Cs i PP per "la convivència i la no-violència" en ser confós per un periodista de TV3.

L'explicació de Telemadrid ha estat que els manifestants s'han pensat que duia un llaç groc a la càmera. Així, s'han limitat a titular la seva peça sobre l'agressió a la manifestació unionista com "Creix la tensió a la guerra dels llaços a Barcelona".

El mitjà interpreta l'agressió al periodista per creure que era d'una televisió catalana com "un dels últims episodis en la guerra dels llaços grocs que sembla no tenir fi a Catalunya". A continuació, més enllà d'un petit resum a les primeres frases, no es torna a parlar de l'agressió fins passat el desè paràgraf. Enmig, línies i línies sobre declaracions de Rivera, Arrimadas i Montserrat parlant sobre "fractura social" i "problemes de convivència".

Telemadrid ha elaborat la informació sobre l'agressió, una de les notícies més destacades a la portada de la seva web, a partir d'un teletip de l'agència EFE. Fins i tot, les declaracions del propi periodista afectat que s'inclouen a la notícia, on assegura que ha sentit crits de "Fora TV3", són les que ell ha fet a l'agència després de l'agressió.

La notícia acaba informant, literalment d'EFE, que l'operador, "a causa d'aquest últim episodi, sumat a altres situacions de tensió que ha viscut, deixarà la feina i tornarà a la seva localitat de origen, València".