"Comparteix si t'agradaria que la propera Diada estigués amenitzada per l'exèrcit espanyol". Aquest és l'escrit que el regidor del PP a Vilafant José Francisco Parra Gallardo, acompanyat d'una imatge amb un tanc ubicat suposadament a Martorell i la frase "alguna cosa em diu que aquest any... anirem tots a la Diada", ha fet públic al seu mur de Facebook.

Amb més de 100 comparticions, aquesta no és l'única perla que ha deixat plasmada a la xarxa social. 

Entre les quals hi ha deixar clar que és "espanyol, no fatxa", comparteix una imatge que qüestiona si "et sembla just que a Espanya, amb 5.419.000 parats" doni 400 euros al mes als refugiats que acullin, deixa clar que "si no t'agrada la Guàrdia Civil, quan tinguis un problema pots trucar a la teva puta mare", o demana de manera reiterada que els seus seguidors cliquin al m'agrada si volen que la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia (CNP) "tinguin plenes competències de seguretat a Catalunya". El regidor popular ha convertit el seu mur de Facebook en un atac constant a l'independentisme.

De fet, durant un ple a l'Ajuntament l'any passat en què es volia canviar el nom d'una plaça per posar-hi el del president Lluís Companys, ja va deixar anar que "tractem de fer un homenatge a una persona que va assassinar 8.400 persones i tot un seguit de disbarats més que no val la pena ni repetir".