La plataforma Tabarnia ha seguit els passos de Societat Civil Catalana i ha ajornat la manifestació prevista a Barcelona pel diumenge 25 de febrer davant el monument a Rafael Casanova, coincidint amb l'inici del Mobile World Congress (MWC). La manifestació va ser convocada per les dues entitats per exigir la constitució d'un nou Govern a Catalunya que treballi pel "bé comú de tots els catalans" i "dins l'Estat de Dret i la llei".

SCC va anunciar aquest divendres que posposava l'esmentada manifestació després de rebre un "gran nombre de peticions" des del món polític, econòmic i social i per "responsabilitat cap a la ciutadania", ja que la mobilització coincidia amb l'arrencada del MWC i la visita del rei Felip VI a Barcelona. Els membres de Tabàrnia també han postergat la manifestació, emulant, han dit, el president del Parlament, Roger Torrent, que el gener va ajornar el ple d'investidura de Carles Puigdemont.

"Animem tots els congressistes a gaudir de la ciutat i seguint la línia del president del Parlament deixem per més endavant la celebració de la nostra manifestació", subratlla en un comunicat la plataforma, que informarà pròximament de la nova data de celebració d'aquesta mobilització.