Allau de tuits de l'escriptor Suso de Toro, que ja fa dies que carrega contra Mariano Rajoy i el seu govern, contra la política espanyola i el seu modus operandi. Començant per criticar una Espanya de "covards" i de "pinxos", De Toro ha definit el president espanyol com a "fugit" i com "el que és: un covard", mentre que també ha al·ludit el líder del PSOE, Pedro Sánchez, de qui ha deixat anar que està "amagat, com el que és: un inútil".

La cosa, però, no ha acabat aquí. Acte seguit també ha dedicat unes paraules al fiscal i "els seus guàrdies assaltant seus, escoles, diaris... sense ordre legal" i ha dibuixat la situació com "els amos i els esclaus perseguint els lliures".

Després de fer un breu —però concís— repàs als polítics i la Fiscalia, l'escriptor gallec s'ha preguntat si "ningú no sent vergonya" i també "com es pot sentir orgull d'un país així sense ser esclau".

Precisament per tot això, De Toro ha recordat en resposta al cineasta Stéphane que "ningú no va fer tant de mal a la Guàrdia Civil des de Franco".

Més tard, ha tornat a esmentar Rajoy i Sánchez, però aquesta vegada s'hi afegit el Rei. "On són?", s'ha preguntat, "hi ha algú allà?", ha continuat, al mateix temps que s'ha qüestionat si "algú va parar esment en el total buit polític en plena crisi d'estat".

Finalment, De Toro s'ha lamentat que si "tota l'autoritat política al càrrec" és "un fiscal desfermat atiant la policia i la Guàrdia Civil".