Cinc dies abans de les primàries del PSOE, nova polèmica per la campanya de Susana Díaz. Aquest dimarts un vídeo de la presidenta andalusa del mes de gener, ha començat a córrer com la pólvora entre els usuaris de Twitter, i les crítiques no han trigat a arribar. 

El vídeo són unes declaracions de Díaz, del passat gener en l'acte de clausura del 130è Aniversari de la fundació del PSOE a Alcalá de los Gazules (Cadis), on es refereix als votants indignats arran de la crisi econòmica. 

El fragment polèmic és el següent:

"Cal tornar a il·lusionar. A explicar als ciutadans que es pot viure millor. Perquè molts dels que es van indignar amb nosaltres no havien perdut 10 graons en la seva qualitat de vida. N'havien baixat un, però és que pensaven que en pujarien 10. És que pensaven que podrien tenir la seva caseta a la platja. Que podrien sortir no una vegada al mes sinó una vegada a la setmana. Que aconseguirien que els seus nanos anessin a la universitat i que, a més, tinguessin un màster".

Aquestes paraules han estat interpretades per bona part dels usuaris com una referència directa al moviment 15-M, que just aquest dilluns va celebrar que feia sis anys del seu naixement, i han caigut com un gerro d'aigua freda. Molts tuitaires han criticat la simplificació del problema per part de la presidenta andalusa.

Altres usuaris, però, han sortit en defensa de la candidata a la secretaria general del PSOE, assegurant que les declaracions s'han tret de context i que s'ha intentat intoxicar la votació d'aquest diumenge. Els seus defensors asseguren que es referia als votants indignats i no pas al moviment 15-M.