Gonzalo Boye està rebent un munt de mostres de suport a les xarxes socials després que la jutge de l'Audiència Nacional hagi ordenat l'escorcoll del domicili i el despatx de l'advocat de Carles Puigdemont en el marc d'una investigació per blanqueig de capitals. És comuna la idea que amb aquesta actuació es busca criminalitzar el lletrat que s'encarrega de la defensa del president a l'exili i del president de la Generalitat, Quim Torra, en la causa pels llaços grocs.

Precisament el president Carles Puigdemont ha estat dels primers en mostrar el seu suport al seu advocat. "Lawfare a tot drap", assegura Puigdemont, que destaca que "quan algú els guanya les partides i els deixa en evidència, embesteixen sense miraments.

També el president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat el seu suport a l'advocat. "Ets més conscient que ningú que la repressió no té límits", assegura el president a través d'una piulada.

 

En la mateixa línia s'expressa el també advocat i dirigent d'En Comú Podem, Jaume Asens. Amb un missatge molt contundent Asens afirma "un cop condemnats els presos, ara van pels exiliats. I comencen pel seu advocat. És de manual".

Més contundent encara s'ha expressat la consellera a l'exili Clara Ponsatí, que des d'Escòcia s'adreça a Gonzalo Boye per assegurar "estan escagarrinats".

De la seva banda, el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha qualificat de vergonya l'actuació ordenada per l'Audiència Nacional i ha denunciat que es una acció pròpia d'un estat policial. "No suporten la seva acció jurídica internacional".