Dur el llaç groc visiblement pel carrer pot comportar viure situacions controvertides, i si és fora de Catalunya les probabilitats pugen amb escreix.

Un advocat català, Cesar Lagonigro, va anar equipat fins a Sevilla amb un llaç a la solapa i dos més a la maleta de viatge, per assistir a un Congrés d'Advocats. És a dir, tenia molts números perquè li toqués la loteria unionista. I així va ser. Lagonigro ha manifestat al seu Twitter que al sopar de cloenda, la organització va col·locar una safata arrebossada de llaços amb la bandera espanyola per tal de donar-li la "benvinguda".

"No ho entenen, ni ho volen entendre. Nosaltres a lo nostre, si persistim i estem determinats ens en sortirem", destaca Lagonigro. Precisament, l'advocat català ha penjat una altra imatge de la seva maleta a l'aeroport assegurant que ja té "ganes de trepitjar carrers".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat