Societat Civil Catalana cancel·la la manifestació a Madrid "per la neu", segons ha informat la mateixa entitat unionista. L'organització ha al·legat que les inclemències meteorològiques eren un motiu de força per no mantenir la convocatòria. La dràstica decisió de Societat Civil Catalana contrasta amb la perseverança dels pensionistes i jubilats a Madrid, que es compten per centenars als carrers i que han mantingut la mobilització en el centre de la capital d'Espanya malgrat el mal temps.

La concentració a Madrid estava convocada per a les 12 hores als Jardins del Descobriment de la Plaça de Colón. S'esperava també la intervenció de l'autoproclamat president en l'exili del territori inexistent de Tabarnia, Albert Boadella, després de la mateixa manifestació el qual capçalera havia de resar "Dos colors, un sentiment".

La manifestació prevista volia fer una crida a acabar amb el procés i també volia posar en relleu la "fraternitat" entre els madrilenys i els catalans. Els convocants parlaven d'un "cap de setmana constitucionalista" per partida doble, amb referència a la convocatòria barcelonina en la qual volen posar el focus en la conformació del futur Govern de la Generalitat sota el lema "Ara més que mai, seny".

Es manté Barcelona

Des de l'entitat es limiten a citar a participar en l'altra concentració que està prevista per a aquest diumenge 18 a Barcelona i que discorrerà entre l'estàtua de Colom i l'Estació de França a partir de les 12 del migdia.

A la capital catalana, està previst que intervinguin diverses personalitats polítiques de l'entorn constitucionalista com l'exprimer ministre francès Manuel Valls, l'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i l'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas.