Més d'un centenar de persones s'han manifestat aquest dimecres per segona tarda consecutiva al centre del barri de Gràcia de Barcelona sota el lema "La vida abans que el capital!".

La manifestació estava convocada originalment a la plaça de la Vila, tal com es va fer ahir. Tot i això, la convocatòria ha acabat traslladant-se a la plaça de la Virreina a causa de la forta presència policial que tancava la plaça de la Vila i identificava tothom qui volgués accedir-hi.

 

Un cop a la Virreina, els manifestants s'han col·locat respectant la distància de seguretat dos metres i han mostrat cartells amb diversos lemes defensant que per sortir de la crisi del coronavirus es prioritzin les persones abans que les grans empreses. Ha estat una protesta silenciosa que ha acabat amb aplaudiments.

Els Mossos d'Esquadra han controlat de prop la protesta tot i que no han intervingut. Una actitud molt diferent a la d'ahir quan es van viure moments de tensió entre el cos policial i els manifestants que van acabar la detenció d'una jove.