La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha fet avui un Esperanza Aguirre. Ha aparcat el cotxe oficial en ple carril bus de la Gran Vía de Madrid, ha baixat acompanyada de la seva cap de gabinet i ha entrat al Primark. Hi han estat dotze minuts dins la botiga.

Així ho publica aquest dilluns el Eldiario.es, que explica que els fets han tingut lloc cap a quarts d'onze del matí i que han sigut dos els cotxes que han aparcat en aquest carril del centre de Madrid. En un, hi anaven la vicepresidenta del govern i la seva cap de gabinet, mentre que a l'altre hi anaven els escortes. 

Aquesta infracció està tipificada com a greu i té una sanció de 200 euros. 

Santamaría no és l'única que ha comès una sanció així. Fa uns anys, ja hi va haver molta polèmica després que la portaveu del grup municipal del PP a Madrid, Esperanza Aguirre, va estacionar al carril bus d'aquest mateix carrer per treure diners d'un caixer automàtic. La polèmica, però, va ser més forta en aquesta ocasió, perquè la policia municipal la va acusar de donar-se a la fuga quan la volien multar.