L’activista i impulsor de la campanya Casa Nostra, casa vostra Ruben Wagensberg s’ha incorporat també a les llistes d’ERC per a les eleccions del 21 de desembre. Wagensberg anirà de número 9 per Barcelona.

Els caps de llista d'Esquerra seran Oriol Junqueras per Barcelona, Meritxell Serret per Lleida, Dolors Bassa per Girona i l'exdelegat del Govern a Tarragona Òscar Peris com a cap de llista a la circumscripció tarragonina.

Junt amb Junqueras figuren a la candidatura de Barcelona, Marta Rovira, Raül Romeva, Carme Forcadell i Carles Mundó. En els deu primers llocs també apareixen Toni Comín i l'exsecretari general de la vicepresidència Josep Maria Jové. Igualment aquestes primeres places s'hi han situat alguns dels fitxatges republicans com Wagensberg, entre l'escriptora Jenn Díaz i l'activista Najat Driouech. En representació de MES s'incorpora a la llista Ernest Maragall en el lloc 13, mentre el líder de Demòcrates Antoni Castellà anirà de 15.

Els cinc primers noms de la candidatura de Girona els completen Dolors Bassa, Roger Torrent, Anna Caula, Sergi Sabrià i la representant de MES Magda Casamitjana. Els de Lleida, Bernat Solé, Gemma Espigares, Francesc Viaplana i Montserrat Fornells, mentre que a Tarragona figuren Noemí Llauradó, Lluís Salvadó, Irene Fornós i Ferran Civit.