Jaume Roures, fundador i director general de la productora Mediapro, està preparant un documental sobre els jutges europeus i espanyols del macroprocés judicial contra el govern de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, la presidenta del Parlament Carme Forcadell, els líders de l’ANC i Òmnium i tots aquells investigats en el marc del procés.

En una entrevista al programa Revolució 4.0, Roures ha explicat que té previst que s’emeti el documental abans que comencin els judicis pel cas 1-O. Una primera part dels documental recollirà l’opinió de jutges alemanys, belgues, suïssos i anglesos, sobre les decisions adoptades per la justícia alemanya en relació a l’euroordre. Es tracta de saber com veuen des de països amb tradició democràtica la instrucció del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, ha explicar Roures.

Una segona part del documental consistirà en explicar qui és qui en la judicatura espanyola, qui són els jutges relacionats amb el cas 1-O.

Aquest seria el tercer documental de Mediapro sobre el procés. El primer era sobre la repressió policial al referèndum de l’1 d’octubre, que va seguir un altre sobre els fets que van tenir lloc el 20 de setembre davant la conselleria d’Economia que demostra la falsedat de les acusacions contra Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

També ha avançat que l’any que ve produirà una nova pel·lícula amb el director nord-americà Woody Allen, que es rodarà a Barcelona.