El silenci d'Inés Arrimadas sobre l'escàndol pel cas Betancor d'aquest matí mentre l'entrevistaven a Antena 3, ha fet que la portaveu al Parlament de Ciutadans, Lorena Roldán, s'empassés el gripau d'haver de respondre en nom de Ciutadans. ElDiario.es ha destapat que un vocal de la Junta Electoral Central (JEC), Andrés Betancor, treballava a la vegada com a assessor de Ciutadans. Roldán ha assegurat que això "no és il·legal" i que el partit pot tenir-lo contractat al Congrés dels Diputats.

La informació d'aquest diari espanyol la vincula al procés: "És una cortina de fum que llança el separatisme" i acusa el moviment independentista "d'intoxicar amb fake news". Roldán remet la culpa íntegre al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui ha acusat de "posar en marxa el ventilador per intoxicar". Torra ha quedat inhabilitat per la JEC com a president de la Generalitat, a expenses del que acabi dient el Tribunal Suprem a qui s'ha presentat recurs pel cas dels llaços grocs. D'estar Torra al darrere, com afirma Roldán, cal recordar que el president mai va aportar aquesta prova en el judici.

Malgrat tot, Roldán ha assegurat no conèixer els detalls del cas d'Andrés Betancor tot i que assegura que la informació que s'ha derivat és totalment "inventada". Per la seva banda, l'advocat de Torra, Gonzalo Boye, està convençut que "hi ha recorregut" jurídic amb la querella interposada després d'aquesta informació.