La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha assegurat que el partit unionista sempre ha estat un partit de centre i que amb el temps no ha canviat: "Sempre hem estat al mateix lloc. No ho hem sabut explicar bé i hem confós".

Així s'ha expressat en una entrevista a Rac1 en la que ha dit que el resultat electoral de les eleccions del 10 de novembre, en que Ciutadans va comptabilitzar 10 diputats (47 menys que els obtinguts en els últims comicis d'abril), van donar-se per no saber "explicar bé les coses".

Sobre el projecte del partit de pactar amb forces constitucionalistes en les eleccions autonòmiques de llocs com Catalunya i Galícia, ha expressat que la proposta "va més allà d'un Catalunya Suma" que mai no es va concretar suficient, segons el seu parer, i ha apostat per un pacte transversal amb entitats com Societat Civil Catalana (SCC).

Roldán ha dit que creu que Cs, "el referent del constitucionalisme", és qui l'ha de liderar, encara que ha apuntat que no és moment de parlar de lideratges perquè primer s'ha de trobar la fórmula que permeti aprofitar tots els vots constitucionalistes. I ha apostat per incloure el PSC en la fórmula: "Per què no insistir amb el PSC? Hi ha molta gent al socialisme que no entén com Pedro Sánchez o Miquel Iceta prefereixen a Bildu o ERC que no a Cs... Haurà de ser Iceta qui ho expliqui", ha afegit.

Preguntada per la situació del Mobile World Congress pel coronavirus, ha lamentat que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no estigui "liderant aquest tema ni parlant amb les empreses", i ha defensat la necessitat de fer una crida a la calma.