El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, considera que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, és "tan espanyol" com ell i "no afluixarà" davant les aspiracions sobiranistes de la Generalitat de Catalunya.

Revilla considera que per solucionar el problema existent ambdues Administracions han de "parlar, dialogar i rebre els seus representants, com el president Quim Torra, encara que sigui per llegir-li la cartilla i recordar-li que cal complir la llei". "Caldrà arreglar-ho parlant i, al mateix temps, dient-los que cal complir la llei; que no ens podem saltar la llei, ni ells ni ningú, que hi ha una Constitució que cal complir", ha remarcat Revilla aquest diumenge durant el seu discurs en el Dia de Cantàbria, a Cabezón de la Sal.

En aquest discurs, Revilla ha tornat a referir-se a les tensions sobiranistes a Catalunya i ha defensat expressament el paper del president del Govern d'Espanya per resoldre aquest problema. Revilla ha instat a acabar amb una crisi que té "farts" molts catalans. "Estan farts de banderes, pintades, creus a les platges", ha dit.