La vaga de fam iniciada per Jordi Sànchez i Jordi Turull a la presó de Lledoners ha tingut un ampli ressò a la premsa internacional. Els principals mitjans europeus i mundials han explicat que els presos denuncien les traves del Tribunal Constitucional per impedir que la causa arribi al Tribunal Europeu de Drets Humans. A més, han destacat la proximitat de l'acció a l'inici dels judicis. 

France Presse (França): "Jordi Sànchez i Jordi Turull inicien una vaga de fam per "sensibilitzar" i denunciar la seva situació"

Reuters (Regne Unit): "Madrid va prendre el control directe de Catalunya i va acusar de rebel·lió els líders catalans. Dos d'ells han anunciat una vaga de fam". 

The New York Times (Estats Units): "Dos dirigents independentistes han iniciat una vaga de fam per protestar pel que diuen que és un tracte injust dels tribunals espanyols "

ORF (Televisió pública d'Àustria): "Dos líders independentistes, en vaga de fam abans de començar el procés judicial al gener. Volen cridar l'atenció sobre el presumpte bloqueig del Tribunal Constitucional espanyol per impedir-los l'accés a la justícia europea".

Deutsche Welle (Alemanya): "Dos independentistes catalans, en vaga de fam"

Frankfurter Allgemeine (Alemanya): "Dos destacats partidaris de la independència catalana, en vaga de fam"

Associated Press: "Dos líders del moviment independentista de Catalunya, en vaga de fam"

Yotam (Israel) : "Jordi Sànchez i Jordi Turull inicien una vaga de fam a la presó a l'espera del judici".

Al Jazeera News: "Dos líders independentistes catalans comencen una vaga de fam a l'espera de ser jutjats".

Le Figaro (França) : "Dos independentistes catalans, en vaga de fam".

New Zealand Herald (Nova Zelanda): "Vaga de fam per denunciar el tracte injust dels tribunals espanyols"

GulfTimes (Qatar): "Dos líders independentistes catalans comencen una vaga de fam per denunciar el tracte dels tribunals espanyols". 

ABC (Estats Units): "Dos líders independentistes comencen una vaga de fam a la presó". 

Equinox (ràdio francesa de Barcelona):  "Un matí de terratrèmols sacseja Catalunya i Espanya: Els independentistes catalans empresonats inicien una vaga de fam".