El líder de Ciutadans i candidat a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, visita avui el poble de Errenteria, al País Basc, i la població ha decidit donar-li una benvinguda especial. Els ciutadans han decidit omplir la plaça de la vila de llaços grocs a tots els edificis de la plaça on Ciutadans ha de fer el seu acte de campanya.

No han estat poques les reaccions a la xarxa davant d'aquesta iniciativa, una de les quals del secretari general de Sortu, Arkaitz Rodriguez, qui a través de les xarxes ha assegurat que Orereta, nom de la població en basc, no li donarà ni a Rivera ni a Ciutadans "la foto que busca" ni "donaran ales al fal·laç discurs victimista" de la formació. Rodriguez també els recorda que no són benvinguts ni a Rentería ni al País Basc.

Abans d'aquesta iniciativa, l'alcalde de la localitat, Julen Mendoza (EH Bildu), va fer una crida als seus conciutadans per "no caure en provocacions" i mantenir el camí que han fet fins ara encara que alguns "busquin el contrari".

Rivera respon

Per la seva part, Rivera no s'ha quedat enrere i ha respost al secretari general de Sortu, assegurant que la seva formació "no dispara trets com els seus companys etarres". alhora, Rivera també li ha volgut deixar clar que no demanaran mai permís per exercir les seves llibertats a qualsevol poble d'Espanya.