Els Reis han arribat a Parets del Vallès i han deixat uns regals especials per al seu alcalde, el socialista Sergi Mingote. El batlle de la població vallesana ha rebut un grup de presents a la seu de l'Ajuntament, embolicats amb bosses d'escombraries que duien carbó i uns missatges escrits en què es criticava el suport dels socialistes a l'aplicació de l'article 155.

Regals carbó Parets del Vallès / EN

"Per ser còmplices del 155!", resa un dels escrits, que es complementen amb d'altres en què es critica les seves "polítiques d'aparador" i la "destrucció del nostre patrimoni". "Mingote, aquí tens el teu ADN!", afegeix una altra de les bosses.

Mingote, contra l'1-O

Sergi Mingote (1971) va ser un dels alcaldes que es va distanciar respecte al referèndum de l'1-O i va apostar per no donar-hi suport, com molts d'altres alcaldes socialistes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Mingote és alcalde de la població vallesana des del 2011. Governa actualment en solitari després que el PDeCAT abandonés l'executiu municipal pel suport del PSC a l'article 155 i la destitució del conseller Jordi Turull, veí de Parets.