Eren les 21.52 hores. El Reial Madrid ja havia guanyat la Lliga, mentre Pedro Sánchez ja s'havia situat al capdavant en les primàries del PSOE i, tot i que no estiguessin el 100% dels vots escrutats, era impossible que Susana Díaz li passés al davant (i encara menys Patxi López).

A aquella hora, el president espanyol, Mariano Rajoy, celebrava la victòria dels de Florentino Pérez, però va oblidar-se, completament, que Sánchez tornaria a liderar el PSOE. I tornaria a ser el cap de l'oposició, el seu rival. Potser per això es va descuidar de felicitar-lo i limitar-se només a escriure a Twitter que "felicito el Reial Madrid i a tota l'afició madridista per la 33a Lliga. Un títol desitjat i merescut. Magnífica temporada".

De la temporada del nou secretari general dels socialistes espanyols, però, no en va dir res. Ara bé. Als seus seguidors no se'ls va passar per alt i li van omplir el seu timeline de respostes relacionades amb les primàries del PSOE. Alguns li van preguntar si havia gaudit més amb la victòria del Madrid o amb la de Pedro.

Hi ha hagut qui ha ironitzat amb la situació i ha bromejat posant damunt la taula que d'això del PSOE "ja s'assabentarà demà quan li ho expliqui Soraya, després d'haver-se llegit el Marca a l'esmorzar".

De fet, la broma del Marca ha donat molt de sí.

Alguns han carregat contra ell per "passar d'Espanya" i preocupar-se més del seu equip.

Els gifs amb la cara de Sánchez també han tingut el seu espai a la xarxa.

I, fins i tot, hi ha hagut qui ha comparat l'arbitratge de la Lliga amb el Tribunal Constitucional.

Altres, han aprofitat per retreure-li que no felicités l'equip femení de l'Atlético de Madrid que ahir també va guanyar la Lliga.