La periodista Pilar Rahola ha dit al delegat del govern espanyol, Enric Millo, que aquest "representa la repressió que ha dut demòcrates a la presó". En un debat al programa Preguntes Freqüents de TV3, la periodista ha retret al delegat que faci bona cara quan els amics de la comunicadora estan a la presó i "només poden veure els seus fills a través d'un vidre". 

En la mateixa línia, Rahola ha acusat a Millo de formar part del "partit més corrupte d'Europa" i d'haver-se negat a dialogar amb Catalunya en més de 18 ocasions. Quan la periodista ha acabat de parlar el públic ha aplaudit les seves paraules, fet que ha provocat que Enric Millo digués: "Ja veig quin públic més plural hi ha en aquest programa!". El presentador l'ha tallat dient que el públic pot aplaudir el que vulgui.

El delegat del govern espanyol s'ha referit a Pilar Rahola com "una persona que menteix més no pas parla, i que quan parla ho fa des de la ignorància", fet que ha obert un nou enfrontament amb Rahola, que el presentador ha intentar dissoldre.

A més, també ha qualificat les declaracions de la secretària general d'ERC, Marta Rovira, quan va assegurar que "el govern espanyol havia amenaçat amb morts al carrer". Segons Millo, són '"una gran mentida que no pot pronunciar una persona que aspira a presidir la Generalitat".

Finalment, Enric Millo ha subratllat que si "Catalunya està patint és perquè ha tingut un govern que només s’ha preocupat per tirar endavant el procés i per això pateixen la economia i el turisme".