És la paraula de moda, però no està inclosa al diccionari de la Reial Academia Espanyola (RAE). Els mots "supremacisme" i "supremacista" apareixeran ara en el diccionari oficial de la llengua espanyola, després que en aquests darrers dies, i des que el president a l'exili, Carles Puigdemont, proposés Quim Torra per a la Presidència de la Generalitat, s'hagi repetit i escoltat arreu i a diari per referir-se al nou cap del Govern.

Ara, i després que un usuari de Twitter es dirigís directament a la RAE per recordar al líder socialista, Pedro Sánchez, que aquesta paraula no existeix a la RAE i, davant d'això, l'acadèmia va respondre que "ja estan en fase d'incorporació al diccionari acadèmic" els termes esmentats.

I és que, de fet, una de les persones que més ha pronunciat el mot és, sorprenentment, el líder socialista, que a banda de dir-ho a tots els mítings i rodes de premsa, ho ha deixat fins i tot per escrit a Twitter.

El pitjor de tot plegat és que va fer-ho en resposta a una nova invitació del president Quim Torra a dialogar, després que el mateix secretari general del PSOE el comparés amb Marine Le Pen.