La seu de Podemos a Vitòria ha estat víctima d'un acte vandàlic, con pintades con missatges com 'putos rojos de merda' i 'putos terroristes'. Aquest partit, un dels regidors del qual va patir recentment un atac similar al seu cotxe, ha denunciat els fets davant de l'Ertzaina.

Podem ha assegurat que, malgrat aquests atacs, continuarà defensant el dret en la llibertat d'expressió, encara que "sempre des del respecte a tots els projectes polítics, totes les persones i totes les idees".

 Segons ha recordat aquest partit a través d'un comunicat, l'atac es produeix dues setmanes després que al cotxe del seu regidor Jorge Hinojal n'aparegués una de pintada en la qual se'l qualificava de 'prostitut vermell'.

Consolidats en les seves conviccions

Podem ha destacat que aquest atac els "consolida" en les seves conviccions i les seves ganes de continuar treballant "pels drets de las persones". A més, ha advertit de què aquest tipus d'atacs "no silenciaran" el seu discurs "a favor d'un canvi en la manera de fer les coses". Podem ha destacat que el diàleg i la convivència es la base de la democràcia".

"La resposta en insults i intimidacions, en atemptats contra la pluralitat i el lliure exercici de la política, només pot ser continuar treballant per aconseguir que las amenaces passin a formar part del passat", ha afegit.