El president a l'exili Carles Puigdemont tornarà a Suïssa el 27 de febrer per fer una xerrada a Zuric. El líder de JxCat actualment exiliat a Bèlgica viatjarà a la ciutat suïssa per participar en un col·loqui al club Kaufleuten amb els periodistes Benini Sandro i Res Strehle del principal diari suís en alemany Tages-Anzeiger.

Segons els organitzadors, Puigdemont explicarà "la seva visió sobre els esdeveniments recents" a Catalunya i "respondrà preguntes sobre les seves posicions polítiques, la seva trajectòria i vida actual" a Bèlgica. Serà la primera vegada que Puigdemont aparegui "públicament" a la regió de parla alemanya de Suïssa, segons afirma el comunicat del Kaufleuten.

La darrera vegada que Puigdemont va viatjar a Suïssa va ser al desembre per donar una roda de premsa a Ginebra amb la secretària general d'ERC sobre una demanda conjunta dels diputats presos Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull davant del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides.