El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, coincideixen aquest dimarts en un dinar organitzat per Barcelona Open Banc Sabadell amb motiu del 65è Trofeu Conde de Godó, tal com ahir avançava El Nacional.

En la mateixa taula, formada per 14 persones, també hi ha el delegat del govern espanyol, Enric Millo; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; el ministre de Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo; el comte de Godó Javier Godó; el president del Banc Sabadell, Josep Oliu; el quart tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, i representants del món de l'esport.

puigdemont soraya dinar godo tenis acn

A la mateixa taula també hi ha el president del Reial Club de Tennis Barcelona, Beto Agustí; l'exdirectiu del Barça Javier Faus; el secretari general de l'Esport, Gerard Martí; la cap de gabinet de Sáenz de Santamaría, María Pico; Jaume Llena i el director de La Vanguardia, Màrius Carol. 

El president de l'executiu català i la vicepresidenta del govern de Rajoy es troben després de la polèmica sobre la candidatura de la festa de Sant Jordi per ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco. Després que divendres passat Sáenz de Santamaría participés a Barcelona en un acte de suport a la candidatura, Puigdemont va avisar que si la diada de Sant Jordi és reconeguda per la Unesco "no serà gràcies als hereus del franquisme".

Veure la imatge completa