Carles Puigdemont continua rebent el suport de diputats nacionalistes d'arreu d'Europa. Si dimarts va ser convidat al Parlament de Dinamarca per un grup de diputats, aquest dimecres s'ha reunit amb polítics del Plaid Cymru, el partit nacionalista de Gal·les. A la trobada hi han assistit la líder del partit i diputada al Parlament gal·lès, Leanne Wood, dos membres més d'aquest Parlament i l'eurodiputada Jill Evans.

La trobada ha tingut lloc a la seu de l'Aliança Lliure Europea (EFA en les seves sigles en anglès), l'agrupació que aplega partits nacionalistes i independentistes com ERC, el gallec del BNG, el flamenc NVA, o el mateix Plaid Cymru. 

En acabar la trobada, Leanne Wood i Puigdemont han gravat un vídeo explicant la trobada. La líder gal·lesa ha expressat la seva solidaritat amb els independentistes catalans, mentre que Puigdemont, per la seva banda, li ha agraït el suport i el seu compromís amb el cas català i amb la democràcia i el respecte amb la voluntat popular. ​

També el director de l'EFA, Günther Dauwen, ha expressat la seva solidaritat a Puigdemont. 

La seu de l'EFA, al Centre Maurits Coppieters de Brussel·les, és on també ha tingut lloc la reunió entre Puigdemont i el president del Parlament Roger Torrent.