Continua la indignació del president Carles Puigdemont amb els àudios entre l'exlíder del PP català i senadora, Alícia Sánchez-Camacho, i l'excomissari José Manuel Villarejo. Si aquest divendres carregava durament contra Sánchez-Camacho pels àudios vinculats amb l'operació Catalunya en els quals es revelaven unes converses on es detallaven que l'exlíder dels populars hauria elaborat una llista de negra d'independentistes per enviar-la a Villarejo, i que aquest, els investigués. Ara, Puigdemont es pregunta "amb quina autoritat elaborava llistes negres i ordenava a policies la investigació i persecució de determinades persones pel seu perfil polític?", en aquesta ocasió fa referència a uns nous àudios revelats aquest dissabte en els quals Sánchez-Camacho va proposar a Villarejo investigar a l'aleshores president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell. L'eurodiputat carrega durament contra la senadora popular, i es qüestiona el motiu pel qual la Fiscalia encara no ha emprès accions legals contra ella. "Qui empararà les víctimes d’aquesta trama corrupta?". 

tuit Puigdemont audios Villarejo Rosell
Piulada del president Carles Puigdemont contra els àudios entre Villarejo i Sánchez-Camacho

Investigar Sandro Rosell 

Sandro Rosell també va ser un dels noms que Camacho va posar sobre la taula perquè Villarejo l'investigués. En la conversa que van mantenir entre els dos el 6 de novembre de 2012, pocs dies abans de les eleccions avançades pel president Artur Mas, Rosell va ser un dels protagonistes, i, per tant, un més dels afegits en aquesta suposada "llista negra". Sandro Rosell, que en aquell moment era el president del Barça, i la seva família, es van convertir en un objectiu a seguir. L'any 2017, Rosell va ser detingut i empresonat durant dos anys per ordre de l'Audiència Nacional i, finalment, va quedar absolt. Durant aquesta conversa, Camacho elaborava una llista negra de persones vinculades a l'independentisme que s'havien d'investigar. Camacho assenyala l'empresari Carles Sumarroca, Enric Lacalle, acusat de ser un agent doble, Artur Mas, Oriol Pujol, Josep Antoni Duran, l'aleshores director de la fundació La Caixa, i actual conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró i l'aleshores director de La Vanguardia, José Antich. A més, suggereix dos noms, d'una banda, l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, i finalment, apareix en la conversa Sandro Rosell.

L'aleshores president del Barça entra en escena quan Camacho i Villarejo comenten les manifestacions independentistes i la "propaganda del moviment". En aquest moment citen la tresorera del club, Susanna Monje, i és aquí quan a Camacho se li encén el llum i pregunta: "Què saps de Rosell?". Villarejo assegura que no ho té clar perquè està més centrat en Monje. "Escolta'm una cosa", li diu Camacho. "És el fill de l’altra família convergent". "Les famílies convergents fundadores són Rosell, que és soci de Sumarroca, del que t’he parlat,  i Pujol, són les tres famílies", relata Camacho. "La família Rosell, Pujol i Sumarroca tenen els negocis de les constructores junts", remarca. És més, Camacho assegura que la seva presidència al club blaugrana es deu al fet que el seu predecessor, Joan Laporta, "se'ls hi ha anat de les mans".