El president a l'exili Carles Puigdemont ha enviat més d'una carta al vicepresident Oriol Junqueras però presons no li ha arribat a lliurar mai. Aquesta informació arriba després que el periodista Jordi Évole visités Junqueras a la presó d'Estremera i indiqués que el vicepresident li havia explicat que no havia rebut cap carta de Puigdemont des que estava empresonat.

El presentador de Salvados va exposar, en declaracions a La Sexta, que havia preguntat al vicepresident si havia rebut algun tipus de comunicació per part de Carles Puigdemont i aquest li havia dit que no. Al mateix temps, Évole qualificava d'"inconcebible" que el president català no hagués contactat amb el seu vicepresident: "No ho puc entendre", sentenciava.

Un membre de l'equip assessor de Puigdemont ha demanat a Évole que "preguntés abans de jutjar" i ha assegurat que "el president Puigdemont ha enviat més d'una carta al vicepresident Junqueras. Que no les hagi rebudes no sorprèn a ningú i és una deducció bastant fàcil d'arribar", ha afegit. 

Évole ha replicat l'assessor del president mostrant-se convençut que Puigdemont "té moltes maneres segures de fer arribar una carta a Junqueras". Per la seva banda, Aleix Clarió li ha donat la raó, irònicament: "Potser sí. Però partim de la premissa que fas una afirmació falsa. La pròxima vegada mirarem de ser més creatius per saltar-nos els carcellers".

Aquesta petita picabaralla a la xarxa l'ha tancada el periodista dient que si algú li envia una carta del president a l'exili ell ja s'encarregarà de fer-la arribar a Oriol Junqueras.

El portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, també ha intervingut al debat. Rufián, ha revelat a l'espai "L'entrevista" de La Xarxa, que ell també ha enviat cartes a la presó al vicepresident que tampoc no li han arribat.