El PSOE ha assenyalat aquest divendres, després de la imputació de l'exministre de l'Interior en el Govern de Mariano RajoyJorge Fernández Díaz, a la denominada peça 'Kitchen' del cas 'Tàndem', que "tots els camins de la corrupció condueixen a Gènova 13", i ha tornat a demanar explicacions al president del PP, Pablo Casado.

"El jutge imputa a l'exministre Fernández Díaz per l'espionatge a Bárcenas. Al final tots els camins de la corrupció condueixen Gènova 13. Donarà explicacions Casado?", asseguren els socialistes en un missatge difós a través del seu compte de Twitter.

Fa setmanes que la formació que lidera el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, exigeix al líder del PP que "demostri" que no és el PP de Rajoy o de José María Aznar, i aclareixi les informacions que s'estan donant a conèixer en el marc de l'operació 'Kitchen', i que afecten importants exdirigents i membres del partit, com l'exministre Díaz.

En aquesta peça s'investiga l'operatiu que s'hauria sufragat amb fons reservats i l'objectiu del qual era sostreure informació sensible del PP al que va ser el seu tresorer, Luis Bárcenas, amb l'objectiu d'ocultar-la-hi a la justícia.

"Els espanyols i les espanyoles continuem esperant les explicacions de Casado", ha afirmat el portaveu del PSOE en el Senat, Ander Gil, en aquest sentit.