La direcció del PSOE ha manifestat avui tot el seu "suport" i "confiança" a Susana Díaz perquè lideri una solució de governabilitat a Andalusia i ha assegurat que ni ha plantejat la seva dimissió ni la demanarà.

"En cap cas jo no plantejo dimissions de ningú ni demanaré la dimissió de ningú", ha afirmat el secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, en una roda de premsa a Ferraz, on l'executiva federal analitza avui els resultats electorals a Andalusia, encapçalada pel secretari general del partit i president del Govern, Pedro Sánchez.

Segons Ábalos, Díaz “compta amb la confiança” de la cúpula del partit, però Ferraz “acompanyarà” el PSOE andalús en la presa de decisions que caldrà fer ara. El secretari d'Organització ha volgut recordar que la “renovació” és “senyal d’identitat del PSOE” i un terme “consubstancial” als 140 anys d’història del partit.

El número dos del PSOE ha volgut negar les interpretacions que s’havien fet de les seves manifestacions aquest dilluns, quan va obrir la porta a la marxa de Susana Díaz recordant que “el nostre paper està sempre subordinat a l’èxit del nostre projecte polític i sempre estem a disposició de la nostra organització”.