El PSC ha registrat una pregunta al Parlament dirigida a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en què reclama saber quines cobertures té previstes per "compensar" a la resta de partits després de la cobertura de TV3 de l'"acte polític del PDeCAT i ERC" al Teatre Nacional de Catalunya.

El PSC ha al·ludit així a l'acte al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) del passat 4 de juliol de presentació de la futura llei de l'eventual referèndum de l'1 d'octubre, en què van participar diputats de JxSí, el president, Carles Puigdemont, la resta de membres del Govern i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

En una pregunta per escrit registrada al Parlament, el diputat socialista David Pérez es dirigeix al Consell de govern de la CCMA, en nom del seu grup parlamentari, sobre la cobertura televisiva d'aquestacte.

"Després de la cobertura realitzada per TV3 de l'acte polític dels partits PDeCAT i ERC, QUINES cobertures té previstes fer per compensar la resta de partits polítics i complir amb els criteris de pluralitat de veus i l'equilibri informatiu en els mitjans de comunicació de la CCMA?", interpel·la el diputat.